Priser

IFOY Award 2020

Vores vinder

Nul emission. Fuld ydelse. Prisbelønnet.

RX 60 25-35 - IFOY Vinder

I år en premiere fandt sted: For første gang, blev vinderne af årets IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) annonceret online via video på grund af den igangværende Corona krise.

I kategorien "Gaffeltruck op til 3,5 t" gik den eftertragtede pris igen til os. I år havde STILL deltaget med vores nye RX 60-25/35 el-truck i konkurrencen.

Med den højtydende version af RX 60-25 sætter STILL benchmarket for elektriske gaffeltrucks i dette segment. Aldrig før har en elektrisk gaffeltruck været så produktiv. Tilføj hertil fordelene ved lav støj, fleksibilitet, lavere omkostninger til elektricitet sammenlignet med diesel eller gas, let betjening, mindre vedligeholdelse og meget forudsigelig styring. Så har du alle kriterierne for en ”dieseldræber”,

konkludere den internationale jury. Med denne nye elektriske gaffeltruck i vægtklassen 2,5 til 3,5 t tilbyder STILL et seriøst alternativ til gaffeltrucks med forbrændingsmotorer. Juryen var især imponeret over løftehastigheden, der genereres af 25 kW pumpemotoren i RX 60. Testholdet målte en hastighed uden belastning på mere end 66 cm/s og bedømte: En rekord i denne klasse.

STILL RX 60-25/35 sætter imidlertid også nye standarder i den testede kombination af acceleration, kørsel og løft. I denne test opnåede den en produktivitet på 363 paller på otte timer. "Den målte produktivitet har aldrig været så høj i en IFOY test", var juryens konklusion.

  • Du kan finde den detaljerede testrapport her: PDF, 114 KB Download

Er du blevet nysgerrig?

Mød vores vinder:

RX 60-25/35

Med ingen anden gaffeltruck kan du flytte mere gods på et par sekunder. Den nye RX 60-25/35 er den kraftigste gaffeltruck i sin klasse. Hvad enten høj, bred eller begge - med hver palle der transporteres sparer du værdifulde sekunder med vores accelerator. Med sin perfekt kontrollerbare ydelse, får du varerne hen hvor de skal være på den hurtigst mulige tid. Udviklet og bygget til de mest intense indsatser.