Awards

IFOY Award 2018

Vores vinder

STILL fortsatte sin serie af sejre ved dette års IFOY Awards og modtog en af de mest eftertragtede trofæer på det intralogistiske område i kategorien "Counter balanced truck".

Prisuddelingen fandt sted mandag aften i forbindelse med åbningen af CeMAT-messen. Der er verdens førende intralogistiske messe, der afvikles sammen med HANNOVER MESSE. Syv finalister var repræsenteret i regionshovedstaden i den tyske delstat Niedersachsen, da den hidtil bedst bevarede hemmelighed om resultatet af ”International Intralogistics and Forklift Truck of the Year” (IFOY) Award 2018 blev afsløret.

I kategorien "Counter balanced truck" vandt STILLs nye elektriske RX 20 gaffeltruck, en kompakt og energieffektiv serie med løfteevne fra 1,4 til 2,0 tons.

STILL har re-designet denne bestseller i premium-segmentet for at kunne tilbyde kunderne et endnu bedre produkt og har givet den mange nye udstyrsmuligheder. De karakteristiske træk ved denne usædvanligt fleksible allrounder, som blev introduceret i starten af 2018, viser sig både ved indendørs og udendørs brug. Det gælder bl.a. den højeste effektivitet i sin klasse – selv ved kørsel på stejle ramper – samt en nydesignet førerkabine, der er udviklet med ekstremt fokus på ergonomi.


Nysgerrig?

Lær din IFOY-vinder at kende

RX 20-16

Den nye elektriske RX 20 gaffeltruck-serie med løfteevne fra 1,4 til 2,0 tons er en kompakt, kraftfuld og samtidig energieffektiv serie af gaffeltrucks med maksimal rækkevidde. Det er den eneste serie i premium-segmentet, der valgfrit kan udrustes med batterier i A- eller B-udformning. Det gør trucken meget fleksibel i forhold til batteripolernes placering, og antallet batterier kan således reduceres. Kunderne er dermed klar til nye, fremtidige batterieteknologier med større kapacitet ved at udnytte det fælles batterirum til enten A- eller B-batterier.